Avís legal i política de privacitat

Avís legal

El domini www.elmood.info i els seus respectius subdominis i subdirectoris, així com el seu contingut, són propietat de Plataforma per la Llengua-Col·lectiu l’Esbarzer, amb domicili social Carrer Sant Honorat 7, principal 1a 08002 de Barcelona i carrer de les Garrigues, 1, 5è, 12, 46001 de València, amb NIF número G-60417631, constituïda per temps indefinit i inscrita al Registro Nacional de Asociaciones del Ministerio del Interior amb el número 618.171.

L’accés al lloc web i la utilització dels seus continguts i serveis, s’ha d’efectuar d’acord amb la legislació vigent en matèria de marques, noms comercials, patents, propietat intel·lectual i industrial, i serveis de la informació, així com qualsevulla legislació concordant aplicable.

 

Política de privacitat

La present política de privacitat és aplicable als tractaments de dades que PLATAFORMA PER LA LLENGUA – COL·LECTIU L’ESBARZER du a terme a través de la present pàgina web www.elmood.info (d’ara endavant, “la Pàgina Web”). Us recomanem que la llegiu amb deteniment abans d’utilitzar la present Pàgina Web i subministrar les teves dades. No dubtis a consultar-nos qualsevol dubte en relació a la teva privacitat a través del correu electrònic: dades@plataforma-llengua.cat.

Índex de continguts

En aquesta política trobaràs tota la informació relativa al tractament de les teves dades personals i als drets que pots exercir per a mantenir el control sobre aquestes. En aquest sentit, trobaràs informació sobre:

 1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades.
 2. Quins requisits has de complir per a subministrar-nos les teves dades personals.
 3. Quins tractaments de dades realitzem i quins són les seves principals característiques, explicant-te:
 4. Quines dades recollim i quines són les vies de recollida d’aquests.
 5. Per a quines finalitats recaptem les dades que et sol·licitem.
 6. Quina és la legitimació per al seu tractament.
 7. Durant quant temps les conservem.
 8. A quins destinataris es comuniquen les teves dades.
 9. Existència de transferències internacionals de les teves dades.
 10. Quins són els teus drets i com pots exercir-los.
 11. Com protegim la teva informació personal.
 12. Quina normativa afecta a la present política.
 13. Modificacions d’aquesta política.

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Les teves dades personals seran tractades per l’entitat PLATAFORMA PER LA LLENGUA -COL·LECTIU L’ESBARZER (“PLATAFORMA PER LA LLENGUA”), amb NIF G-60417631 i les seves dades de contacte són les següents:

2. Quins requisits has de complir per a subministrar-nos les teves dades personals?

2.1. Edat mínima. Per a subministrar-nos les teves dades personals a la web, hauràs de tenir una edat mínima de 14 anys, i/o en el seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per a utilitzar la present Pàgina Web.

2.2. Veracitat. Quan ens proporciones les teves dades per a utilitzar els nostres serveis, garanteixes que les dades i informació facilitada és real, veraç, actualitzada i a més et pertany a tu i no a terceres persones.

A més, hauràs de notificar-nos qualsevol modificació que es produeixi en les dades facilitades, responent en qualsevol cas de la veracitat i exactitud de les dades subministrades a cada moment.

2.3. Control d’edat i veracitat. Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA ens reservem el dret a verificar la teva edat i informació identificativa en qualsevol moment, si és necessari, fins i tot requerint-te un document oficial acreditatiu o procediment equivalent i, en cas de detecció de frau que es comprovi o es tingui sospita fonamentada de que ets menor de l’edat indicada, a eliminar, desactivar temporalment i/o cancel·lar el teu compte o a bloquejar el teu accés, segons correspongui.

3. Quins tractaments de dades realitzem i quines són les seves principals característiques?

A continuació, t’expliquem com tractem la teva informació personal i et proporcionem, detalladament, tota la informació rellevant relativa a la teva privacitat:

3.1. Quan contactes amb nosaltres a través dels nostres canals (correu electrònic):

Quines són les vies de recollida de les dades? Enviament de correus electrònics a través de:

a)         l’adreça info@plataforma-llengua.cat o altres adreces electròniques de PLATAFORMA PER LA LLENGUA.

b)         El formulari de contacte posat a disposició dels usuaris a l’apartat “Nosaltres” de la Pàgina Web.

Quines dades recollim? Recollim les teves dades identificatives (nom i cognoms) i l’adreça de correu electrònic, així com qualsevol altra que incloguis de manera voluntària en les comunicacions que ens remetis.

Podrem sol·licitar-te informació addicional si és necessari per a complir amb la teva sol·licitud o requeriment.

Quines són les finalitats del tractament de les teves dades personals?

 

La principal finalitat del tractament d’aquestes dades serà la de contestar les teves sol·licituds, resoldre els teus dubtes i/o subministrar-te la informació requerida, així com, en el seu cas, fer el seguiment de les teves peticions.
Quina és la base de legitimació que ens permet tractar les teves dades? És obligatori el subministrament d’aquestes dades? Consentiment: Les dades subministrades per a les finalitats anteriors es tractaran sobre la base del teu consentiment, atorgat quan, de manera voluntària, et poses en contacte amb nosaltres a través dels mitjans posats a la teva disposició per a sol·licitar-nos informació o realitzar-nos alguna petició.

La informació que hauràs de subministrar-nos de manera obligatòria estarà indicada amb un asterisc o d’una forma similar. Sense aquesta informació no seria possible atendre les teves consultes o sol·licituds.

Quant temps conservem la teva informació?

 

Tota la teva informació personal la tractarem durant el temps en el qual s’estiguin tramitant les teves sol·licituds i, en cas necessari, per a fer el seguiment d’aquestes. Una vegada finalitzat aquest període, PLATAFORMA PER LA LLENGUA conservarà, bloquejada, aquesta informació durant els terminis previstos en la legislació per a atendre eventuals responsabilitats i per a demostrar el compliment de les nostres obligacions.
A qui cedim la teva informació personal?

 

No realitzem cap cessió addicional per a dur a terme aquest tractament que aquelles indicades, amb caràcter general, en l’apartat 4. A qui cedim la teva informació personal?. En aquest sentit, alguns canals a través dels quals pots posar-te en contacte amb nosaltres són gestionats per proveïdors de serveis, que actuen com a Encarregats de Tractament. Trobaràs més informació sobre com actuen aquests proveïdors de serveis en l’apartat 4, esmentat anteriorment.

3.2. Consultori

Quines són les vies de recollida de les dades? Formulari web vinculat a la secció del consultori de la revista.
Quines dades recollim?  

 

Quines són les finalitats del tractament de les teves dades personals?

 

La psicòloga a càrrec de la secció revisarà els missatges rebuts i seleccionarà els que consideri especialment interessants per publicar, de manera totalment anònima, a la revista.

 

Quina és la base de legitimació que ens permet tractar les teves dades? És obligatori el subministrament d’aquestes dades? Consentiment. Les dades subministrades es tractaran sobre la base del teu consentiment exprés, atorgat quan, de manera voluntària, envies la teva consulta al consultori.

La informació que hauràs de subministrar-nos de manera obligatòria estarà indicada amb un asterisc o d’una forma similar. Sense aquesta informació no seria possible atendre les teves consultes o sol·licituds.

Quant temps conservem la teva informació?

 

Tota la teva informació personal la tractarem durant el temps en el qual s’estiguin valorant les consultes per publicar-les. Una vegada publicada, la consulta anònima romandrà a la Pàgina Web de forma indefinida, mentre sigui informació de rellevància pública. Una vegada finalitzat aquest període, PLATAFORMA PER LA LLENGUA conservarà, bloquejada, aquesta informació durant els terminis previstos en la legislació per a atendre eventuals responsabilitats i per a demostrar el compliment de les nostres obligacions.
A qui cedim la teva informació personal?

 

No realitzem cap cessió addicional per a dur a terme aquest tractament que aquelles indicades, amb caràcter general, en l’apartat 4. A qui cedim la teva informació personal?. En aquest sentit, alguns canals a través dels quals pots posar-te en contacte amb nosaltres són gestionats per proveïdors de serveis, que actuen com a Encarregats de Tractament. Trobaràs més informació sobre com actuen aquests proveïdors de serveis en l’apartat 4, esmentat anteriorment.

3.3 Navegació per la Pàgina Web (galetes):

En aquesta Pàgina Web utilitzem galetes o altres eines de seguiment i rastreig per demanar informació sobre l’ús que els usuaris fan de la Pàgina Web.

Per a més informació sobre el tractament que realitzem a través de les eines de seguiment, visiteu la nostra Política de Galetes.

4. A qui cedim la teva informació personal?

Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA no comunicarem les teves dades a tercers. No obstant això, a més de les cessions que t’indiquem específicament en l’apartat en què t’expliquem les característiques de les diferents operacions (punt 3), t’informem de les comunicacions que podem realitzar, amb caràcter general, i que afecten a tots els tractaments anteriors i la seva base legitimadora.

 1. Prestadors de serveis essencials per a executar els serveis i accions que realitzem dins del nostre àmbit de funcionament (per exemple, empreses d’allotjament informàtic, plataformes d’enviament de les comunicacions comercials, manteniment informàtic). No obstant l’anterior, aquestes entitats han signat els corresponents acords de confidencialitat i només tractaran les teves dades segons les nostres instruccions, no podent utilitzar-los per a finalitats pròpies o a part del servei que ens presten.
 2. Organismes Públics. Podrem revelar a les autoritats públiques competents les dades i qualsevol altra informació que estigui en el nostre poder o que sigui accessible a través dels nostres sistemes quan existeixi una obligació legal per a això, així com quan sigui requerida, per exemple, quan la finalitat sigui la de prevenir o perseguir abusos dels serveis o activitats fraudulentes a través de la nostra Pàgina Web. En aquests casos, les dades de caràcter personal que ens facilitis es conservarien i posarien a la disposició de les autoritats administratives o judicials.
 3. En cas d’una operació societària: En cas d’una fusió, una adquisició, venda de la totalitat o part dels seus actius o qualsevol altre tipus d’operació societària en la qual intervingui un tercer, podrem compartir, divulgar o transferir les dades dels usuaris a l’entitat successora (fins i tot durant la fase prèvia a l’operació).
 4. A tercers després d’una agregació o anonimització: podrem divulgar o utilitzar dades agregades o anonimitzades (és a dir, els quals no siguin vinculables a una persona física identificada o identificable) per a qualsevol finalitat.
 5. A tercers amb el consentiment de l’usuari o una altra base legítima: En el cas que vulguem compartir dades amb tercers fora de l’àmbit d’aquesta Política de privacitat se sol·licitarà, en tot cas, el seu consentiment o s’informarà sobre la mateixa i la seva base legítima.

Així mateix, t’informem que aquesta Política de Privacitat només es refereix a la recollida, tractament i ús d’informació (relativa a dades personals) per part nostra a través de la interacció que realitzes amb nosaltres o la nostra Pàgina Web. L’accés a pàgines web de tercers a les quals puguis accedir a través d’enllaços des de la nostra Pàgina Web tenen les seves pròpies polítiques de privacitat sobre les quals no tenim cap control. Per això, abans de facilitar-los alguna informació personal, et recomanem que t’informis sobre les seves Polítiques de Privacitat.

5. Es transfereixen les teves dades personals a tercers països fora de l’espai ecónomic europeu?

Alguns dels nostres prestadors de serveis estan situats en països situats fora de l’Espai Econòmic Europeu (“EEE”).

La ubicació d’aquestes companyies fora del EEE impliquen l’existència d’una transferència internacional de les teves dades personals, la qual cosa podria suposar un menor grau de protecció que el recollit en la normativa europea. No obstant això, des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA hem aplicat mesures perquè aquestes transferències no donin lloc a un menor grau de protecció de les teves dades personals.

En aquest sentit, PLATAFORMA PER LA LLENGUA pot tenir proveïdors a Estats Units. Aquests, no obstant, hauran subscrit les corresponents clàusules contractuals tipus aprovades per la Comissió Europea (“CCT”), acord signat entre totes dues entitats pel qual l’empresa extracomunitària garanteix que aplica els estàndards europeus de protecció de dades o estan adherits al marc de privacitat entre la UE i els EEUU (https://www.dataprivacyframework.gov/s/).

Per això, la utilització d’aquests proveïdors no dona lloc a un menor grau de protecció de les teves dades personals que el que tindria la utilització de proveïdors situats a la Unió Europea.

6. Quins són els drets que pots exercir com interessat?

Pots exercir els drets que la llei et garanteix en relació amb el tractament de les teves dades personals contactant amb nosaltres a través del correu electrònic dades@plataforma-llengua.cat.

Qualsevol petició de drets que rebem la resoldrem al més aviat possible i, en qualsevol cas, dins del termini màxim establert per la legislació des que la rebem. En alguns casos, serà necessari sol·licitar-te una còpia del teu document d’identitat o un altre document identificatiu si és necessari verificar la teva identitat.

Els drets que et corresponen com interessat/da, són els següents:

Dret a retirar el consentiment atorgat

Pots revocar el teu consentiment en relació amb tots els processaments basats en ell en qualsevol moment. No obstant això, la retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament basada en el consentiment previ a la seva retirada.

Dret d’accés

Tens dret a saber quines dades estan sent objecte de tractament, si escau i, si és així, obtenir una còpia d’aquests, així com a obtenir informació relativa a:

Dret de rectificació

Tens dret a obtenir la rectificació de les teves dades personals o a completar-los quan estan incomplets.

Dret de supressió

Tens dret a sol·licitar la supressió de les teves dades personals si ja no són necessaris per al propòsit per al qual van ser recopilats o, en el seu cas, si ja no estem autoritzats per a tractar-los.

Dret a la limitació del tractament de les teves dades personals

Tens dret a la limitació del processament de les teves dades en els següents casos:

 1. a) Quan hagis sol·licitat la rectificació de les teves dades personals durant el període en el qual verifiquem l’exactitud d’aquests.
 2. b) Quan consideris que no estem autoritzats a processar les teves dades. En aquest cas, pots sol·licitar-nos que limitem el seu ús en comptes de sol·licitar la seva supressió.
 3. c) Quan consideris que la ja no és necessari que continuem tractant les teves dades i vulguis que els conservem a l’efecte de l’exercici o la defensa de reclamacions.
 4. d) En els casos en els quals existeixi un processament basat en el nostre interès legítim i hagis exercitat el teu dret d’oposició a aquest, pots demanar-nos que limitem l’ús de les teves dades durant la verificació de la prevalença d’aquests interessos respecte als teus.

Dret d’oposició

Tens dret a oposar-te en qualsevol moment al processament de les teves dades personals en funció del nostre interès legítim, inclosa l’elaboració de perfils.

Baixa de les comunicacions comercials: Recorda que en qualsevol moment pots oposar-te a la recepció d’aquesta mena de comunicacions enviant-nos un correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat . També podràs excloure’t d’aquest servei seguint les instruccions que s’indiquen al peu del cos de cadascuna de les comunicacions electròniques que t’enviem.

Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control

Recorda que, en qualsevol moment, i en cas que consideris que hem vulnerat el teu dret a la protecció de les teves dades, podràs dirigir-te en el seu defensa a l’Autoritat de Control corresponent, en cas d’Espanya, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

7. Com garantim la confidencialitat de la teva informació?

La seguretat de les teves dades personals és una prioritat per a nosaltres. Per això, PLATAFORMA PER LA LLENGUA ha implantat totes les mesures de seguretat necessàries per a garantir un ús i tractament de les dades de caràcter personal facilitats per el/la usuari eficaç, salvaguardant la intimitat, privacitat, confidencialitat i integritat dels mateixos i fa ús dels mitjans tècnics necessaris per a evitar l’alteració, pèrdua, accés no autoritzat o tractament de les seves dades, segons l’estat de la tecnologia a cada moment.

Conseqüentment, complim amb els estàndards de seguretat recomanats per a protegir-los. No obstant això, és impossible garantir d’una manera total la seva seguretat per la pròpia naturalesa d’internet i perquè poden existir actuacions doloses de tercers fos del nostre control.

Ens comprometem a actuar amb rapidesa i diligència en cas que la seguretat de les dades es vegi en perill o compromesa, i a informar-te sobre això en cas que sigui rellevant.

8. Quina normativa afecta a aquesta política de privacitat?

A continuació, posem a la teva disposició les lleis i normativa que t’assisteix, protegeix i estableix els teus drets, les quals han inspirat la present política:

https://www.boe.es/buscar/doc.php?id=doue-l-2016-80807

https://www.boe.es/eli/es/lo/2018/12/05/3

La present Política de Privacitat ha estat modificada en data d’29 de desembre de 2023.