Horòscop

Per elmood

ÀRIES · 21/03 - 19/04
Enguany ha de ser el teu any. Arreplega tots els aprenentatges del 2023 (que no han sigut pocs) i aprofita’ls per a brillar aquest 2024. Ja està bé de pors i d’excuses, amiga. Saps que en realitat eres una persona determinada i entusiasta. Recupera eixa part de tu i llança’t a noves experiències. Digues que si als plans, anima’t a començar un hobby... Tal volta aquestes novetats et porten a conéixer nous amics i nous amors. Dona’t l’oportunitat sense sobrepensar massa, que després ja sabem què passa...
TAURE · 20/04 - 20/05
Amiga taure, what a year el 2023, veritat? Necessites temps per a tu, per posar la ment en ordre i per a tornar a trobar-te. No et preocupes, ho estàs fent bé. Cada persona és un món i té les seues necessitats. Afortunadament, les persones que t’estimen et coneixen bé i saben que de vegades necessites desconnectar de tot. L’any passat vas anar més de pressa del que t’haguera agradat, però ara tens l’oportunitat de marcar el ritme. Encara que et centres en tu mateixa, recorda cuidar les relacions. Segur que a eixa amiga li fa il·lusió que la convides a fer una cervesa, parla-li, va...
GÈMINI · 21/05 - 20/06
Amiga, tu no necessites cap espenta. Ho tens tot a favor teu. Els astres, les amigues, la família, l’amor... És moment de centrar-se en objectius ambiciosos per a l’any 2024. Un viatge d’amigues per la costa? Un Erasmus a la teua ciutat somiada? Un canvi de feina? No t’ho penses massa i aprofita la bona ratxa. Només un consell: evita centrar-te massa en tu. Sabem que la teua vida és apassionant, però no eres el centre de l’univers... Les persones que t’estimen adoren les teues històries, però recorda que és important preguntar “què tal” de tant en tant.
CÀNCER · 21/06 - 22/07
Si tu vols (i només si tu vols) el 2024 pot ser un any d’inflexió en la teua vida. Pareix que els astres t’estan oferint estabilitat i compromisos, però, realment és el que vols? Sé que et costarà, amiga càncer, però has de deixar de ser tan impulsiva. Pensa bé i decideix si ha arribat el moment de centrar-te o encara no. Si fas el que et diu el cor, qualsevol de les opcions és bona. Estigues atenta, perquè hauràs d’enfrontar decisions que poden canviar el rumb de la teua història! Pensa en tu i només en tu. Confia en el teu instint!
LLEÓ · 23/07 - 22/08
Eres un animal social, amiga lleó. Una autèntica canya fent amics i contactes. Potser els últims mesos has apostat per quedar-te en la teua zona de confort, però les dues sabem que eixe no és el teu hàbitat. Aprofita l’impuls per a buscar aliances. En el teu cabet hi ha moltes bones idees... Qui sap si prompte trobaràs a qui t’ajude a fer-les realitat? No sigues arrogant i deixa’t aconsellar. Eres bona, però ben acompanyada pots arribar més lluny. Causes interés i caus bé sense esforçar-te massa. Aprofita eixa habilitat innata en favor teu.
VERGE · 23/08 - 22/09
2024 serà per a tu un any de canvis. I no estic parlant de canvis d’imatge o d’estil de roba, no. Enguany serà un any que pot canviar-ho tot. El pas de Júpiter per Taure et farà viure una autèntica revolució. Aprofita els primers mesos de l’any per a descansar perquè en maig se vienen cositas. Creus que et coneixes en profunditat? Dedica temps a pensar en tu, en qui eres i cap a on vols anar. Et vindrà bé per prendre decisions sense sentir que estàs improvisant constantment. Eres afortunada, verge… No totes tenim eixa oportunitat per reinventar-nos.
BALANÇA · 23/09 - 22/10
Seràs capaç d’esperar? El teu 2024 promet, però has de ser pacient, amiga. Sé que necessites un senyal i és aquest: la teua sort millorarà a partir de juny, quan Júpiter ingresse en Gèminis. Tal volta enguany no serà l’any més emocionant per a tu, però tindràs l’oportunitat de conéixer una part de tu que fins ara no havies vist. Recorda que no has de ser sempre la protagonista. Aprofita aquests mesos de tranquil·litat per acompanyar a qui et necessita. Estigues disponible per fer equip amb les persones que estimes.
ESCORPIÓ · 23/10 - 21/11
Mereixes un glowup i el tindràs enguany, amiga escorpió. Els astres tenen preparades coses molt positives per a tu, però hauràs de posar de la teua part per trobar-les. No deixes que se’t mengen els pensaments intrusius. Tingues confiança... En realitat, el teu canvi va començar fa temps. El teu any serà sinònim d’amor. L’autoestima i la confiança faran arribar a persones importants a la teua vida. Sí, t’enamoraràs... I sí, tot apunta que eixirà bé... Intenta no obsessionar-te i gaudeix de cada passa. Quina il·lusió!!!
SAGITARI · 22/11 - 21/12
Els teus amics et necessiten, estimada sagitari. Enguany afrontaràs el repte de mediar en una situació complicada en la teua colla. Hauràs d’estar preparada per a tindre converses incòmodes i fer d’advocada del diable. Evita favoritismes i pensa en el grup. Júpiter et farà arribar novetats, tant en els estudis com en l’amor, que t’ajudaran a recuperar-te del desgast emocional dels primers mesos de l’any. Oblida’t de les persones que s’han quedat en 2023. Et mereixes continuar endavant, deixa de buscar excuses i passa pàgina.
CAPRICORN · 22/12 - 19/01
Amiga capricorn, primer que res, si ha sigut el teu aniversari o fas anys en els pròxims dies: feliç aniversari! La teua constància, les ganes que li poses a tot i el treball ben fet comencen a donar els seus fruits. Sé que ja tens nous objectius en ment, però recorda celebrar tot el que has aconseguit últimament abans de centrar-te en noves metes. 2024 serà un any especial per a tu, un any alliberador, un any que et permetrà tornar a la tranquil·litat. Aprofita per a atrevir-te, en l’amor, en els estudis i en l’àmbit professional, perquè l’aura que transmets et facilitarà que les coses funcionen. Endavant, però recorda posar límits! Que la vida no et torne a atropellar!!!
AQUARI · 20/01 - 18/02
Benvinguda al nou any, amiga aquari. Només espere que en la teua llista de propòsits d’any nou estiga “deixar de ser tan exigent amb mi mateixa” ben gran, en majúscules i subratllat. Plutó et portarà canvis que no sempre sabràs encaixar. Recorda parlar-te amb la mateixa estima que els parles a les amigues quan la caguen. Tots aquests canvis t’esgotaran físicament i mentalment. Obliga’t a descansar, inverteix temps a cuidar-te. El teu jo del futur t’ho agrairà. El teu començament d’any està ple d’amor. Demana ajuda si ho necessites perquè les persones que t’estimen estan pendents de tu.
PEIXOS · 19/02 - 20/03
Saturn i Neptú venen al teu signe per a quedar-se tot l’any, amiga, així que tot apunta que 2024 serà molt intens per a tu. Ja saps quines són les teues prioritats? Quines persones sí i quines ja no encaixen amb tu? Quins projectes vols començar i quins no paga la pena continuar? Ves pensant en tot açò perquè aquestes primeres setmanes hauràs de prendre decisions importants. Millor estar preparada. Una vegada tingues clares les teues prioritats podràs viure al 100% tot el que l’any et té preparat, que no és poc! Recorda que intensitat no és sinònim de drama i deixa’t portar!