Tips per a trobar els vols més barats
T’explique com muntar-te un viatge amb un pressupost baix i et faig spoiler d’on pots volar barat des de Castelló, València i Alacant
Per

Carmen Alonso
@karmenchu17

· 26 desembre 2023

Si busques vols barats, ara és el moment. A primers d’any les aerolínies ofereixen una gran varietat de destinacions per preus més que raonables, sols has de saber trobar-los. Personalment, m’encanta viatjar. Per al pont de desembre de 2023, per exemple, vaig visitar tres destinacions (Sofia, Atenes i Bucarest) per 140 euros en total, que ix a 35 euros de mitjana el vol. Així que com a apassionada dels viatges (i reina de les gangues) que soc, en aquest article et revele com ho faig per a caçar les millors ofertes 😉

Com trobar les millors gangues

Els trucs i consells que els done a les meues amigues

Vols barats durant els primers mesos de 2024

Per si encara et fa falta un xicotet impuls per a decidir anar-te’n de viatge, et conte algunes de les millors opcions per a viatjar els pròxims mesos de gener, febrer, març i abril de 2024 des dels aeroports de Castelló, València i Alacant. Tingues en compte que els preus poden variar si s’apropa la data. Si és així, recorda aplicar tots els consells que t’he donat abans per trobar la millor ganga!

Aeroports de València i Alacant

Fent una recerca ràpida en Skyscanner, trobem que les opcions per a volar barat durant els quatre primers mesos de l’any són múltiples. Més o menys, les ciutats disponibles a un baix preu són les mateixes des de l’aeroport de València i del d’Alacant.

Dins de l’estat espanyol, l’opció més econòmica és anar a les Balears: pots anar i tornar per menys de 20 euros. D’altra banda, també pots visitar altres ciutats com Tenerife, Sevilla, Santiago o Bilbao per aproximadament 30 euros anar i tornar. Concretament en febrer hi ha vols a ciutats espanyoles des de 9 euros (aeroport d’Alacant). Aquest és el preu més baix que he trobat, però el pressupost varia depenent dels dies d’eixida i tornada.

Si prefereixes visitar una ciutat europea, tens múltiples opcions per menys de 50 euros en Itàlia, França, Portugal i Regne Unit. A Alemanya és un poc més car, però també està bé de preu. En Itàlia, per exemple, hi ha opcions per menys de 40 euros a Roma, Pisa, Palerm, Venècia o Nàpols. 

Portugal també ofereix bons preus (Lisboa i Porto per uns 35 euros). De fet, si tens flexibilitat, en febrer hi ha prou vols per 15 euros a Lisboa

Si el que vols és eixir d’Europa, l’opció estrella en aquestes dates és el Marroc. Els vols a Tànger, Fez i Marràqueix estan al voltant dels 35 euros

Des de l’aeroport de Castelló

Pel que siga… no hi ha moltes opcions des de l’aeroport de Castelló i menys encara en temporada baixa. Encara que he trobat algunes coses interessants que m’agradaria comentar-te. Hi ha vols extremadament barats per anar a Brussel·les i Londres (15 euros). En canvi, el preu puja significativament quan es tracta de tornar a Castelló. Així doncs, el que et recomane és que agafes el vol des d’aquest aeroport i després tornes a un altre, com per exemple el de València. D’aquesta manera reduiràs prou el cost del viatge. 

També hi ha alguna opció per anar a Düsseldorf (Alemanya) i a Bucarest (Romania), però els preus s’incrementen un poc (al voltant dels 60 euros).

Més notícies