Exercici
Com començar a ser un/a gymrat en 2024 sense morir en l’intent
Per

Helena Gimeno
@gv.helena

· 26 desembre 2023

Comença 2024 i amb ell els famosíssims propòsits d’any nou. Estic segura que a molts dels vostres llistats apareix ‘’apuntar-me al gimnàs (i anar, clar)’’ o ‘’cuidar-me un poc més’’, com passa tot arreu del món.

Fer esport i portar una dieta equilibrada són objectius súper recomanables, això no es pot negar, però no sempre es porten a terme de la manera més saludable… M’explique: passar d’estar tota la vesprada davant l’ordinador a fer dues o tres hores diàries d’alçada de pesos al gimnàs i dormir menys de sis hores al dia per poder compaginar-ho no és la forma adequada… i tampoc pots deixar d’eixir amb els amics per tractar de cuidar l’alimentació.

Fer un canvi en els hàbits de qualsevol persona sempre és complicat i ens pot sobrepassar, però ací estic jo per a donar-vos cinc consellets perquè l’any nou i la vida saludable siguen més fàcils d’acomplir:

Si el teu objectiu per al 2024 és convertit-te en gymrat, tingues en compte aquests consells. Amb paciència, ganes i bon rotllo, el gimnàs pot ser un lloc on passar-ho bé i millorar la nostra qualitat de vida. Molta força!

Més notícies