Arts
5 museus gratuïts que no et pots perdre a la ciutat de València
Per

elmood

· 5 gener 2024

Tens una cita amb la persona que t’agrada? Aneu a un museu. Vols fer un pla diferent amb un amic? Sens dubte, heu d’anar a un museu! Vols un dia tranquil per passar temps amb tu mateixa? Museu! Museu! Museu! 

Totes sabem que anar a un museu és un planazo, però no sempre sabem quins museus tenim a prop, quins són els seus horaris i (molt important!) quant costa l’entrada. Per això, et deixem un llistat de cinc museus que pots visitar debades a la ciutat de València.

l’ETNO (Museu Valencià d’Etnologia)

Carrer Corona, 36 (València)
Obert de dilluns a diumenge, de 10h a 20h
Entrada gratuïta

l'ETNO museu

El Museu Valencià d’Etnologia (que ha sigut nomenat el Museu Europeu de l’any 2023) investiga, recupera històries, documenta i fomenta la reflexió i el diàleg al voltant de la cultura popular valenciana. En ell, trobaràs l’exposició permanent “No és fàcil ser valencià” i diferents exposicions que canvien cada cert temps. A més, hi ha una programació d’activitats de distintes categories i per a tots els públics. Un lloc on endinsar-te en la nostra cultura i identitat.

 

MuVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat)

Carrer de Quevedo, 10 (València)
Obert de dimarts a dissabte, de 10h a 14h i de 16h a 20h. Diumenges i festius de 10h a 20h.
Entrada gratuïta els dissabtes, diumenges i festius

MuVIM

El MuVIM es dedica a preservar i donar a conéixer les idees i els valors que fan possible el món modern. Pots visitar la seua exposició permanent “L’Aventura del Pensament” amb cita prèvia. També hi pots gaudir d’exposicions temporals de temàtiques molt variades, visites guiades i concerts. És d’eixos museus dels quals ixes amb ganes de crear

 

CCCC (Centre del Carme Cultura Contemporània) 

Carrer del Museu, 2 (València)
Obert de dimarts a diumenge de 11h a 21h
Entrada gratuïta

CCCC

El CCCC no només és un museu interesantíssim en una de les zones més guais de València. Exposen i generen cultura. Tenen una oferta d’exposicions molt variada, de caràcter social i per a tots els gustos i, a més, publiquen entrevistes, el programa “CCCCstories” i el pòdcast en valencià “CCCCpòdcast”. Cap de les exposicions que visites et deixarà indiferent

 

Museu de Belles Arts de València

Carrer de Sant Pius V, 9 (València)
Obert de dimarts a diumenge de 10h a 20h
Entrada gratuïta

Museu de Belles Arts

El Museu de Belles Arts ens ofereix una col·lecció fantàstica d’escultura, pintura i arqueologia. És d’eixos museus que podries visitar vint vegades i continuar descobrint detalls. A més de la seua exposició d’obres permanent, solen haver-hi exposicions temporals d’artistes molt importants de la història de l’art. Compta també a una programació cultural de cinema, arts escèniques i conferències per a tots els gustos.

 

Museu de Ciències Naturals

Jardins de Vivers (Carrer del General Elio)
Obert de dimarts a diumenge de 10h a 19h. Obert també els festius
Entrada gratuïta els dissabtes, diumenges i festius a partir de les 15h

Museu de Ciències Naturals

Si eres més de ciències que d’arts, no et preocupes! A València també hi ha ofertes de museus per a tu. El Museu de Ciències Naturals es troba dins dels Jardins de Vivers i està dedicat al saber i la història natural. En ell, podràs trobar des d’una reproducció d’una Cova prehistòrica fins a una reconstrucció de l’estudi del Nobel de medicina Ramón y Cajal. Un lloc on aprendre coses noves i gaudir de les ciències en clau valenciana.

Més notícies