Música
AGENDA TECHNO. On i quan escoltar música electrònica entre València i Alacant?
Vols descobrir la música techno però no saps on anar? Ací tens una guia d'esdeveniments d'electrònica ;)
Per

Impuls Techno
@impuls.techno

· 25 gener 2024

Hereus del famós “so València”, els valencians tenim la sort de tindre la música electrònica molt present. No és només el so, però, el techno duu íntrinsecs un ambient, una cultura i uns valors. A continuació, una guia de discoteques, clubs i col·lectius entre València i Alacant que s’encarreguen d’organitzar festes al voltant de la cultura techno.

COL·LECTIUS

Els col·lectius de techno organitzen esdeveniments molt cuidats i de manera autogestionada. Per això és important donar-los suport, perquè puguen continuar amb la seua tasca com a actors d’oci alternatiu i a preus raonables (support your local i tal). Nosaltres som Impuls Techno, però per a nosaltres la diversitat de col·lectius enriqueix molt el panorama i ací teniu diferents de propostes úniques:

Impuls Techno

Properes dates:

LINK

Properes dates:

Marte

Properes dates:

K-Boom

Properes dates:

Green Army

Properes dates:

Rodeo Planet

Properes dates:

CLUB GORDO

Seguint la cultura de clubs, també molt present a la música electrònica, Club Gordo està a l’Eixample de la ciutat (C/ de Carles Cervera, 23) i obre tots els divendres i els dissabtes de 23:59 h. a 7:00 h. S’hi pot escoltar techno, hypnotic o groove. Dues coses a destacar serien, per una banda, la seua aposta per sessions llargues on l’artista, el DJ, pot expressar-se i evolucionar el seu so. I d’altra banda, sempre punxen 1 convidat nacional/internacional i 1 resident (Finalversion3, RBNK, Atisbo, Hexxe, Vladimir Dynamo).

 

SPOOK

Una de les discoteques més mítiques de l’escena valenciana. Actualment obre tots els dissabtes de 22:00 h. a 7:30 h. Combina residents locals (Finalversion3, Badtrip, Lucía Gea i Everynation) amb artistes convidats de talla internacional. A més, com que tenen diverses sales, sempre trobaràs ambients diferents en un mateix dia. El que més sona sol ser house, hard techno i techno i el més habitual és que hi haja mínim dues sales obertes amb diferents estils.

BARRACA

Un altre temple històric de la música electrònica. Tot i que ha reobert recentment igual que Spook, a diferència d’aquesta, no té una programació regular, sinó que obre per a esdeveniments concrets. La propera data:

 

QUÈ SONA A ALACANT

A la ciutat d’Alacant el que predominen són festes, col·lectius i esdeveniments concrets a clubs. Ací una llista d’alguns:

KINK

Properes dates:

SKOOL Club

Tots els divendres i dissabtes a Alacant. Sona techno, minimal i house.

R37

Properes dates:

MUELLE

Properes dates:

Més notícies