Dotoreig
“Cuando zarpa el amor…” 2023, any de ruptures
Cançons de desamor, contractes que permeten infidelitats i documentals amb finals infeliços... Aquest darrer any hem tingut drames de tota índole, i ací estic jo per a contar-te'ls!
Per

Carmen Alonso
@karmenchu17

 

· 27 desembre 2023

Les víctimes amoroses públiques que ha deixat aquest 2023 han sigut moltes i de múltiples disciplines. Encara que el nombre de relacions acabades és molt superior, en aquest article et deixe els highligts de les ruptures de famosos que més m’han impactat aquest darrer any.

Drama en forma de cançons

“Yo quiero todo contigo”… o tal volta no. Laura Escanes i Álvaro de Luna

“Tú me has devuelto las ganas, yo quiero todo contigo”. Estic segura de què ho has llegit taral·lejant la cançó d’Álvaro de Luna. I és que va haver-hi un moment aquest any en què era impossible escapar a aquesta melodia, ja que a Tiktok es va convertir en l’himne dels enamorats. Malgrat la intensitat de la lletra d’aquesta cançó (i, en general, la intensitat d’aquesta relació tan pública), pareix que ja mai més serà un “todo contigo”. Álvaro de Luna i Laura Escanes són una de les parelles que no han sobreviscut a la voràgine d’aquest 2023. Això sí, les amants del romanticisme ens quedem amb el gest d’amor que es va viure al concert que ell va donar al Zebra:

@elespanolcom

❤️ Álvaro de Luna ha querido gritar a los cuatro vientos el amor que profesa a Laura Escanes cantándole en directo en pleno concierto. Durante el Zevra Festival en la playa de Cullera, el cantante sacó al escenario a Escanes para cantarle a pleno pulmón ‘Todo Contigo’, escrita por y para ella. Además, de Luna compartió el vídeo con una bonita declaración de amor para dejar claro, no, ¡clarísimo! que están enamorados. #lauraescanes #álvarodeluna #love #enamorados

♬ original sound – EL ESPAÑOL 🦁

Ni bes ni boda. Rosalía i Rauw Alejandro 

Personalment, aquesta és una de les ruptures que més m’ha impactat. Rosalía i Rauw Alejandro ens posaven els ulls plorosos el 24 de març amb el videoclip de “Beso” on es podien apreciar escenes d’allò més quotidianes i tendres, i que finalitzava amb Rosalia emocionada ensenyant l’anell de compromís. Ningú era capaç d’endevinar que abans que la boda, el que estava a punt d’arribar era una ruptura. Tan sols uns mesos després de l’estrena de l’EP conjunt, es tiraven pullitas en forma de cançons en la gal·la dels Grammy Latinos. Mentre ella cantava convençuda “se nos rompió el amor de tanto usarlo” i afegia “… o de no usarlo”, ell interpretava la cançó de Laura Pausini “Se fue”. No sabem qui se’n va anar, l’únic que podem afirmar és que no té pinta de què hi vaja a haver una reconciliació entre aquests dos.

@rosalia.edits_

Rosalía en los Latín Grammys 2023 interpretando “Se nos rompió el amor” de Rocío Jurado ❤️🖤 #rosalia #motomami #latingrammys #rosaliamexico

♬ sonido original – ROSALÍA MÉXICO

Les ganes sí que se’n van. Aitana Ocaña i Sebastián Yatra 

No, Aitana, no hi haurà una altra nit. Almenys no amb Sebastián Yatra. Em considerava fan absoluta d’aquesta relació, encara que l’inici fora quan Aitana encara estava amb Miguel Bernardeau… Però si hi ha una cosa que em crida l’atenció és, tan en secret que ho han estat duent (never forget que cap dels dos ha anunciat durant tot aquest temps que estaven junts, malgrat haver sigut pillats per paparazzis menjant-se la boca), com és possible que Yatra s’afanyara a anunciar que “cadascú estava vivint el seu camí”? No sé a vosaltres, però a mi açò em pinta estrany… De totes maneres, Aitana ha confirmat en un pòdcast que per fi està soltera després de molts anys i que vol gaudir de la seua pròpia companyia durant un temps… Dilo tata!

@allaboutaitanax

Aitana está soltera 😎🤣 #aitana

♬ original sound – All About Aitana

Campions en trencar cors

Un amor que curt-circuita. Fernando Alonso i Andrea Schlager

Ha sigut un any agredolç per al pilot de F1 amb el qual compartisc cognom. I no sols perquè Fernando Alonso no ha aconseguit la victòria 33, sinó també perquè s’ha terminat la seua relació amb la periodista Andrea Schlager. També vos dic, si alguna vegada finalitze una relació, espere que siga de la mateixa manera que aquests dos, ja que ho van comunicar públicament amb aquestes boniques paraules: “Hem sigut afortunats de compartir temps junts i continuarem fent-ho, però d’una altra manera”.

Ni amb contracte per a poder ser infidels. Neymar i Bruna Biancardi

La gent rica i famosa de vegades em fascina. Sabíeu que Neymar i Bruna Biancardi tenien un contracte que permetia certes infidelitats? Jo em quede tiesa. El pitjor de tot? Que ni així han pogut consolidar la seua relació. Amb una filla acabada de nàixer, la brasilera va anunciar que ja no existia cap mena de relació entre ells dos.

Una ruptura documentada. Sergio Reguilón i Marta Díaz

Després de quatre anys de relació, el futbolista i la influencer es van començar a distanciar fins que va arribar el punt final d’aquest públic amor. La ruptura va arribar just mentre la influencer gravava el seu documental “La vida de Marta Díaz”, on assegurava que Sergio Reguilón havia sigut un pilar fonamental a la seua vida.

@abelplanelles

Marta Diaz y Sergio Reguilon rompen su relación💔

♬ Los del Espacio – LIT killah & Tiago PZK & Maria Becerra & Duki & Emilia & Rusherking & Big One & FMK

El desamor arriba a Tiktok

Amb tercera persona o sense, s’acaba una relació mítica en tiktok. Claudia García i Nico

Una de les relacions més consolidades en Tiktok, la de Claudia García i Nico, també ha arribat al seu fi aquest any. Encara que sembla que hi ha estima entre els dos, el tiktoker Abel Planelles assegurava que el motiu principal de la ruptura ha sigut una possible infidelitat amb Gaby de la Puerta, la germana d’una altra tiktoker de la qual et parlaré a continuació 😉

@abelplanelles

El motivo de la ruptura de Claudia y Nico

♬ Arde – Aida Redru

Infidelitats i mentidesLucía de la Puerta i Aída Redru

“És molt dolorosa la falta de respecte que hi ha hagut durant tant de temps”, assegurava la tiktoker Lucía de la Puerta sobre la seua exparella Aída Redru al pòdcast La influencia. Lucía parla de les continuades infidelitats d’Aída així com de la manera en què aquesta ha intentat ocultar-les, ja que, segons ha expressat la tiktoker bilbaïna, la seua exparella li hauria ficat les banyes en el pis que totes dues compartien a Madrid.

 

@ludelapuerta4ever

Entrevista Lu 💔 #luciadelapuerta #ludelapuerta #influencer #vioneshow #fechavencida #interview #ruptura #aidaredru #brokenheart💔 #aidaylu #luyaida

♬ som original – Pra siempre Lucia :):

 

Fonts:

Més notícies